Καταρρίπτονται οι συκοφαντίες με την δημοσίευση της αλήθειας για τον Αναγνωσταρά

Τα τελευταία χρόνια στο Ναύπλιο έχει γίνει συνήθεια από μερικούς "ανώνυμους" η δημιουργία προφίλ και blogs μέσω των οποίων συκοφαντούν ανθρώπους οι οποίοι εμφανίζονται ως πολιτικοί τους "αντίπαλοι". Ιδιαίτερα από τη στιγμή της ανακοίνωσης Αναγνωσταρά, για κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του 2019, το διαδίκτυο έχει "πάρει φωτιά" με την συκοφαντία να έχει γίνει "καραμέλα" από κάποιους που φοβούνται μη χάσουν την καρέκλα, ή από κάποιους που φοβούνται μη χάσουν την καρέκλα οι "κολλητοί" τους.. Βέβαια δεν είναι δύσκολο κανείς να καταλάβει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις αναρτήσεις και ποιον εξυπηρετούν.
 
Πάμε λοιπόν στο θέμα μας. Μόνο ένας παρανοϊκός θα έφτιαχνε blog να το παίξει "Αργείτης" και μέσω αυτού να κάνει πόλεμο στον Καμπόσο, επειδή κάνει έργα για τον Δήμο του. Σε αυτό το blog όλοι οι επίλογοι των άρθρων καταλήγουν ότι στο Ναύπλιο γίνονται περισσότερα έργα από το Άργος και ότι ο Δήμαρχος του Ναυπλίου είναι καλύτερος από του Άργους! Προσπαθεί, μάταια ο συντάκτης, ο οποίος ξαναλέω μόνο παρανοϊκό μπορείς να τον χαρακτηρίσεις, να πείσει τον κόσμο ότι στον Δήμο Ναυπλίου γίνονται έργα. Βέβαια όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα γιατί πολύ απλά ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Είναι πιστεύει ο "ανώνυμος" δύσκολο κανείς να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα συκοφαντικά δημοσιεύματα;
 
Δημοσίευσε λοιπόν ο "φοβιτσιάρης" συντάκτης ένα άρθρο συκοφαντώντας τον Αναγνωσταρά και έγραψε με λίγα λόγια ότι, ο Αναγνωσταράς ευθύνεται για την χωματερή στην Καραθώνα, ότι ο Αναγνωσταράς δώρισε την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στο Άργος και ότι Αναγνωσταράς ήθελε λέει να δωρίσει και το Πανεπιστήμιο εκεί.
 
Επειδή λοιπόν από εδώ και στο εξής δε θα μένει τίποτα αναπάντητο σε όποιον συκοφαντεί - σε όποιον πετάει λάσπη, αλλά θα τίθενται και ερωτήματα για την διαχείριση της δημοτικής εξουσίας από την σημερινή δημοτική αρχή, οπλιστείτε με υπομονή και διαβάστε την αλήθεια:
 

1) Το Ναύπλιο κ το Άργος χρησιμοποιούσαν την χωματερή της Νέας Κίου! Μέχρι το έτος 2005 που η Νέα Κίος απαγόρεψε στο Ναύπλιο να τα εναποθέτει εκεί λόγω αντίδρασης των κατοίκων της. Ο Αναγνωσταράς που είχε εκλεγεί μόλις 1,5 χρόνο πριν έπρεπε να βρει τόπο για τα σκουπίδια. Βρέθηκε η λύση της μεταφοράς τους στο Σχιστό και στην Καραθώνα γινόταν απλά μεταφόρτωση από τα απορριμματοφόρα σε μεγάλα φορτηγά που τα πήγαιναν Σχιστό! Η λύση αυτή έπαψε να υφίσταται διότι και στο Σχιστό απαγορεύθηκε η εναπόθεση σκουπιδιών από άλλους δήμους εκτός Αττικής! Τότε υπήρξε αδιέξοδο και για λίγο διάστημα τα σκουπίδια του Ναυπλίου πήγαιναν στην χωματερή του πρώην δήμου Ασίνης! Και από εκεί εκδιώχτηκε το Ναύπλιο με αποτέλεσμα να υπάρξει εκ νέου αδιέξοδο δεδομένου ότι κανένας δήμος της Αργολίδας δεν δεχόταν και τα σκουπίδια του Ναυπλίου. Ο εκάστοτε περιφερειακός σχεδιασμός για την διαχείριση των σκουπιδιών ποτέ δεν εφαρμόστηκε, και ούτε μέχρι σήμερα έχει εφαρμοστεί, με αποτέλεσμα να λειτουργούν μέχρι σήμερα παράνομες χωματερές! Το ερώτημα που τίθεται  είναι: Ο Κωστούρος επί 7 χρόνια δήμαρχος γιατί δεν διόρθωσε το "σφάλμα" Αναγνωσταρά ;;; Αν υπήρχε τότε άλλη λύση γιατί δεν την πρότεινε ως αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του Αναγνωσταρά επί δυο τετραετίες;;; Αφού υποτίθεται ότι  ο Αναγνωσταράς εμπόδισε οποιαδήποτε άλλη λύση γιατί αυτό δεν το κατήγγειλε όχι μόνο ο Κωστούρος αλλά και όλη η τότε αντιπολίτευση! Το αδιέξοδο που αντιμετώπισε ο Αναγνωσταράς αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο: Μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί άλλη λύση.



 
2) Η σχολή τουριστικών επαγγελμάτων λειτουργούσε επί χρόνια στο Τολό σε κτίριο νοικιασμένο! Όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου αρνήθηκαν την ανανέωση της μίσθωσης ο Αναγνωσταράς είχε ήδη δώσει τα διαθέσιμα δημοτικά κτίρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τα οποία μάλιστα είχε και ανακαινίσει έτοιμα προς χρήση ! Μιλάμε για το κτίριο της παλαιάς πινακοθήκης στον μεγάλο δρόμο όπου λειτουργεί η γραμματεία της σχολής καλών τεχνών και το κτίριο στο γήπεδο μπροστά όπου γίνονται τα μαθήματα! Άλλο κτίριο διαθέσιμο δεν υπήρχε και η προσπάθεια του να στεγαστεί η ΣΤΕ στο κτίριο του ΟΑΕΔ έναντι αγροτικών φυλακών έπεσε στο κενό διότι δεν το παραχωρούσε το υπουργείο για στέγαση της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων! Αν όμως υποθέσουμε ότι υπήρχε κτίριο και ο Αναγνωσταράς ,όπως κατηγορείται - συκοφαντείται, ήθελε να την " δωρίσει" στο Αργος, γιατί δεν βρέθηκε ένας δημοτικός σύμβουλος να υποδείξει αυτό το κτίριο που ο Αναγνωσταράς "έκρυβε";;; Ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος ήταν δημοτικός σύμβουλος του Αναγνωσταρά και αντιδήμαρχος τότε, γιατί δεν κατήγγειλε την μεθόδευση Αναγνωσταρά, να "πουλήσει" την σχολή στο Αργος;;; Ήταν και αυτός «στο κόλπο», η πράγματι δεν υπήρχε κτίριο;;; Η τότε αντιπολίτευση υπέδειξε κάποιο κτίριο που ο Αναγνωσταράς "έκρυβε";;; Και τέλος ας μας πεις "ανώνυμε" συκοφάντη τι έκανε ο Κωστούρος για να μην φύγει το ΚΕΜΧ από το Ναύπλιο;;; Γιατί μιλάμε για 40 _60 άτομα της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων που χάθηκαν από το Ναύπλιο και δεν μιλάμε για 2000 ατομα που χάθηκαν επί θητείας Κωστούρου ο οποίος για να μην δυσαρεστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ,δεν είπε κουβέντα κ το θέμα πέρασε αμαχητί!
 
 
 
3) Ο Αναγνωσταράς ήταν αυτός που κατάφερε σε 6 μήνες να παραδώσει έτοιμα προς χρήση δυο πλήρως ανακαινισμένα κτίρια στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και έτσι εξασφαλίστηκε η λειτουργιά του στην πόλη μας! Η έκταση που αγοράστηκε από κοινού από τους Δήμους Άργους – Ναυπλίου και από την Περιφέρεια στην Δαλαμανάρα αγοράστηκε για να δημιουργηθεί εκεί ένα κεντρικό πανεπιστημιακό κάμπους που θα φιλοξενούσε και άλλες πανεπιστημιακές σχολές με ύπαρξη φοιτητικών εστιών και όλες τις αναγκαίες υποδομές για ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο! Τώρα εδώ φιλοξενούμε ένα μόνο τμήμα, αυτό των Θεατρικών Σπουδών. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις «ανώνυμε» συκοφάντη» την διαφορά του πανεπιστημιακού τμήματος από ένα ολοκληρωμένο πανεπιστημιακό κάμπους….

 
Η συκοφαντική δημοσίευση του "φοβιτσιάρη" - "ανώνυμου":