ΕΡΓΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΟΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ & Η ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ (Σιδηράς Μεραρχίας και Αμαλίας).

Τις τελευταίες ημέρες, στην ιδέα μόνο ότι ο Αναγνωσταράς έχει δηλώσει παρών στις δημοτικές εκλογές, κάποιοι, αντί να κοιτάξουν την ανυπαρξία έργων από τη σημερινή δημοτική αρχή, προσπαθούν να συκοφαντήσουν "τον δήμαρχο των έργων" Παναγιώτη Αναγνωσταρά, σχετικά με κάποια έργα που έχουν γίνει στον Δήμο Ναυπλιέων. Συγκεκριμένα επαναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια παλιά ανακοίνωση (2013) του Δημήτρη Κωστούρου με τίτλο "Ο Κωστούρος έκανε τα έργα και οι ημερομηνίες δεν λένε ψέματα", αναφερόμενοι στις πλακοστρώσεις της παλιάς πολής και στη διαπλάτυνση πεζοδρομίων (Σιδ. Μεραρχίας και Αμαλίας).
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι οι πλακοστρώσεις στη παλιά πόλη και η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ:- Ψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2009 σύμφωνα με την ολοκληρωμένη μελέτη της καθηγήτριας του Πολυτεχνείου κ. Ελένης Μαϊστρου.
- Ακολούθησε η με αριθμ. 6000/30-12-2010 Απόφαση του Γεν. Γραμ. Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα «Έγκριση ολοκληρωμένων σχεδίων αστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου» καθώς και η με αρ. πρωτ. 173/25-01-2011 πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα - Πελοπόννησος - Ιόνιοι Νήσοι» (ΕΣΠΑ), για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 08 «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής Πελοποννήσου». Πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκαν και εκτελέστηκαν εκατοντάδες έργα σε όλη την Πελοπόννησο. Έτσι και ο Δήμος μας από το 2011 εξασφάλισε 4 εκ. ευρώ για τα παραπάνω έργα και μέσα στην ίδια χρονιά ανατέθηκαν οι σχετικές μελέτες τόσο στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου όσο και σε ιδιώτες.
- Ακολούθησε το με αρ. πρωτ. 6688/20.03.2012 έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλίου με το οποίο υποβλήθηκε προς έγκριση η αρχιτεκτονική μελέτη «Διαπλάτυνση πεζοδρομίων επί των οδών Σιδηράς Μεραρχίας και Αμαλίας και διαμόρφωση Δημοτικού Χώρου επί της οδού Αμαλίας» στο Ναύπλιο, Π.Ε. Αργολίδας, προς την 25η ΕΦΟΡΕΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ.-
Τα έργα του Αναγνωσταρά στον Δήμο Ναυπλιέων είναι πάρα πολλά (θα αναφερθούμε σε νεότερη δημοσίευση). Καλά θα κάνουν, οι συκοφάντες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να μην διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Οι απαντήσεις μας θα δημοσιεύονται με στοιχεία. Ευτυχώς για εμάς, ξέρουμε με στοιχεία ότι ο Αναγνωσταράς έκανε Ε Ρ Γ Α και δεν έμεινε στα λόγια...